Kvartalskontroll avklarad i Huddinge

Nu är det gjort, vi har träffat doktor Lars och kurator Maja och konstaterat att allt är bra! ( som vanligt) Sara slipper medicin fortfarande, eftersom hon är symptomlös och har bra värden. Marcus var stabil och hade inga mätbara halter av virus. Vi flög upp och ner, och hann gå en tur på stan. Marcus önskade att få gå på BR leksaker i Gallerian och Sara ville gå på Gina Tricot, själv ville jag besöka NK och sedan gick vi till Jensens Bøfhus och åt oss mätta och belåtna. Barnen tyckte speciellt mycket om glassbuffèn som serveras där, för man får äta så mycket som man vill.

Sedan tog vi pendeltåget ut till Flemingsberg, gick till avdelning B76 och sedan togs alla prover, vikt och längd ocdh läkarundersökning samt samtal med läkare och kurator. Det gick fort och vips var vi klara, det tog inte mer än 1,5 timme. Vi tog pendeltåget tillbaks till station, uträttade lite ärenden och sedan åkte vi Arlanda Express till Arlanda. Vi hann med en måltid på Max innan vi åkte hem med planet! Ett annorlunda besök som gick med superfart!

Det gick så fort att vi glömde att be om nytt recept för Marcus medicin. Tack vare det ringde jag dit och fick snabb information om att alla värden var bra:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0