Bortglömd blogg

Vi har semester sedan en tid och då tänkte jag att jag skulle ha hunnit med bloggen på ett annat sätt. Vi har varit i fjällen och vandrat och hade otrolig tur med vädret. Nu plockar vi hjortron och fiskar och förvånas att vi kan sitta och blogga i vår fjällkoja, i väglöst land.

Vi har haft vår första konfirmation i familjen, barnen har varit på olika aktiviteter och turneringar och vi börjar inse att de håller på att bli stora. I sommar har de klarat sig själva när vi inte arbetat och deras fritid blir allt mer deras. Vi är inte med på allt längre och det är skönt.

Vi har fått kallelse igen till kvartalskontroll, men på första skoldagen:(   Det funkar ju inte och måste avbokas.....Månntro beror det på att barnen har en ny behandlande läkare på hemmaplan? Det tar tid att ställa om sig för vi har tidigare kunnat räkna ut vilken vecka som barnen kommer att få en ny tid, men numera flyter det inte alls på, varken på hemmaplan eller med Huddinge.De kommer hipp som happ.

Det försvårar för oss med planeringen på våra arbeten och det löser väl sig, men det har varit skönt att i god tid kunnat meddela att man är borta och fixa vikarie för den stunden.

RSS 2.0