Marcus ord om lägret

Vi träffade kurator Maja på en plats i Stockholm och sedan åkte vi buss till en kursgård. Vi bodde ungefär tre i ett rum, och man fick bädda sängen själva.

Det kändes jobbigt från början, jag ville inte alls åka, men mamma och pappa bestämde åt mig och jag var arg på dem för det. Efter ett tag vart det roligt när jag började känna de andra. Vi började känna varandra genom lekar . Vi spelade till exempel fotboll och lekte olika regellekar. Jag fick 14 kompisar från hela landet och det känns kul! Jag lärde mig till och med att prata lite skånska.

Maten var väldigt god och vi fick till exempel köttbullar och hamburgare att äta där.

Det som var roligt på lägret var gemenskapen och att alla blev kompisar. Vi spelade fotboll, brännboll och berättade spökhistorier och massor av mera saker. Vi hade lektioner och raster, som hölls av läkare, sjuksköterska och kurator. Jag lärde mej mycket om blodet, kroppens försvar och bakterier.

Om någon är rädd för att åka dit, skulle jag berätta för den att det är väldigt roligt där och efter lägret har vi kontakt via MSN, Facebook,SMS och BDB.

Jag vill gärna åka dit igen och längtar tills nästa läger. Mamma och pappa hade rätt det var kul och det var en grej för mej!


RSS 2.0