God Jul!

Jag vill önska er alla en mycket God Jul tillsammans med nära och kära.Nu har vi ätit julfrukost och öppnat det sedvanliga morgonpaketet, även i år en glad överraskning för barnen. Nu skall vi åka en skidtur och sedan ge oss iväg till mina föräldrar för julfirande tillsammans med mina syskon och deras familjer.

Jullov

Vi är sjuka, jag och två av barnen och det är jobbigt. Jag är värsta gnällspiken  och hypokondrikern när jag är sjuk:-)Då är det speciellt mycket synd om mig. Min kära man åkte och inhandlade ett antal nya böcker, massor av halstabletter och febernedsättande samt den nya nässprayen för att jag skulle må bra. Barnen är någorlunda trots sin förkylning, de kollar tv, filmer, spelar lite TV-spel och läser böcker även de. Varför påverkas inte barn på samma sätt?

Det är skönt att inte vi ska fixa jul i år utan att vi åker till mina föräldrar, för att umgås med släkt och vänner. Vi åker inte förrän på julafton, det är så mysigt att barnen får öppna ett paket på morgonen och äta god julfrukost.Det har varit en tuff höst med mycket arbete, renovering på huset och massor utav sport... Tur att vi har föräldrar och syskon som ställer upp!


Det är underbar vinter just nu

Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma i enslig gård. Vi var ute och åkte idag och det är en mäktig upplevelse att se ljuset från månen och den mörkblåa himlen på inlandsvägen där det annars mest finns skog och frusan mörka hus. Just nu är jag snuvig och förkyld och vill helst kura i sängen men livet ville något annat det är ju lucia och enligt traditionen brukar vi  lussa hos släkt och vänner.Som avslutning åt vi god mat hos min syster med familj. Jag har förlåtit henne och gått vidare, hon kan ju inte rå för sin rädsla, även fast den är obefogad . Jag orkar inte vara arg och sur,livet är för kort för det och det går bara ut över barnens relation till henne och till kusinerna.

Jag hoppas att hon en dag förstår vilken kraftansträngning jag gjort för att nromalisera relationen till henne igen...Jag är ju lika mycket tigermamma som hon är:-))

Nu finns det tre stycken barn som söker föräldrar

Tre barn med hiv som behöver nya föräldrar, tre små barn i förskoleåldern, finns det verkligen ingen som är intresserad? Jag hoppas att någon vågar och törs bli föräldrar till dessa barn....som adoptionsorganisationen söker föräldrar till.Jag önskar att vi haft obegränsat med utrymme och inte varit så gamla... då skulle jag ha satsat en gång till.

RSS 2.0