Blev så glad idag

när jag var in på adoptionsorganisationens hemsida och såg att de två hiv-positiva barnen fått varsin familj. Det känns bra inombords att de barnen kan få riktig medicinsk vård samt tillgång till medicin, men framförallt att de får en egen familj att älska och bli älskad av. Grattis till de lyckliga föräldrarna!

Hittade en artikel i Aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5601475.ab

Miljöpartiet , V och S vill ändra smittskyddslagen

http://mp.se/templates/mct_177.aspx?number=172916

Jag hoppas att det blir en förändring och det känns fint att några politiker nämner stigmatiseringen som blir en följd av lagen i Sverige.

Fortfarande finns det två hiv-positiva barn hos en av adoptionsorganisationerna som söker föräldrar. Jag hoppas och önskar att de får föräldrar snart.

Kanske någon av er som läser denna blogg vill skriva  inlägg och berätta om ert liv, anonymt och avkodat ? Jag känner att jag har allt mindre att skriva och delge andra om vår familjs liv. Jag funderar på om någon annan skulle vara beredd att delge sina erfarenheter? Bloggen torde bli mycket mer intressant att läsa då samt mer inspirerarnde och informativ för den som funderar på adoption av hiv-positiva barn.

Eller ge förslag på ämnen som kan avhandlas på bloggen!

RSS 2.0