Idag är jag sjuk!

Borde krypa ner i sängen men sitter här en stund.Jag har nog till slut drabbats av influensan som härjar på mitt arbete,i barnens skola och i bekantskapskretsen.Det småsnöar lite och det känns som surväder.Egentligen är jag rätt nöjd att bara sitta här och filosofera.

Sedan jag startade bloggen har jag fått många reaktioner: uppmuntarande tillrop och ett och annat hårt slag i huvudet.Det är dock av slagen som man lär sig mest!Alla vi som lever med barn, som har hiv,har alla olika erfarenheter, vi ser på saken med olika ögon och det styr sedan våra val.Det viktigaste vi kan göra mot varandra är att var medmänniskor och ha respekt för varandras åsikter!

I denna blogg berättar jag om mina erfarenheter,mina visioner och tankar.Jag berättar glimtar ur mitt familjeliv och hur vi har det!Tack alla ni som läser,engagerar er och som skriver kommentarer.I min familj är det 2 av 5 som testar +.

Kommentarer
Postat av: En annan mamma

Influensa är aldrig skoj... Här är det vattkoppor som härjar - så vi har nu Zoviraxmedicinering också... fem gånger om dagen - HALLELUJA!

Iden här familjen är det också 2 som testar + just nu... men en av oss gör det på graviditetstest! :-)

2008-03-13 @ 14:41:50
Postat av: Mia Andersson

Grattis till +,hoppas att vattkopporna försvinner fort:-)Kliande prickar är aldrig kul!

2008-03-13 @ 15:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0